Ignasi: “Ahir van fer aquest documental a tv3 Al poble de mons avis, barberà de la conca, una granja de porcs d “bon area-albert batet” xupa l’aigua del terme i a sobre la sequera, estan les fonts seques”
Això sense tenir en compte l’aigua consumida per produir el pinso, aquí, a Ucraïna o al Brasil…
Tenir al veganisme (flexiveganisme) hauria de ser una prioritat… Però, com sempre, serà allò de “a la fuerza ahorcan”…
De moment, el nostre ilustre govern en comptes de tancar els camps de golf, ha decidit disminuir els cabals ecològics dels rius… Disfuten de lo votado
CA: A més de raons ètiques, el consum de carn genera un impacte ambiental i d’ús dels recursos que, a una escala de 7.600 milions de boques, és simplement insostenible i accelera el nostre col·lapse.
ES: Además de razones éticas, el consumo de carne genera un impacto ambiental y del uso de los recursos que, a una escala de 7.600 millones de bocas, es simplemente insostenible y accelera nuestro colapso.