Traducció de @russ_polit al rus d’una entrevista amb el coronel nord-americà Douglas McGregor per a Fox News.

En ell, el coronel no deixa la pedra sense girar a l’aire de la propaganda occidental i ho diu directament tot tal com és.

  • El coronel Douglas MacGregor és amb nosaltres, gràcies per acompanyar-nos. Per què creus que Putin va començar tot això, quin és el seu objectiu final?

  • Vladimir Putin està implementant el que ens ha estat advertint des de fa almenys 15 anys. Que no tolerarà el desplegament de tropes nord-americanes o sistemes de míssils prop de les fronteres de Rússia. Es tracta de com no toleraríem les seves tropes i míssils a Cuba. No vam fer cas de Putin i va començar a actuar. No es podia permetre que Ucraïna, sota cap circumstància, s’incorporés a l’OTAN. El que està passant ara, els combats a l’est d’Ucraïna, és gairebé el final. Gairebé totes les tropes ucraïneses ja han estat encerclades i tallades en massa. Estem parlant de 30-40 mil persones. Si no es rendeixen en les properes 24 hores, crec que seran destruïts. Per tant, Zelensky organitza negociacions amb la delegació russa. Ara s’ha acabat tot i està intentant regatejar alguna cosa. Ja li hem dit, principalment al president dels Estats Units, que si tria un estatus neutral per a Ucraïna, li donarem suport. I crec que Vladimir Putin hi estarà d’acord, però per a l’oest d’Ucraïna, a l’altra banda del Dnièper. Pel que fa a la part oriental, encara no sé què té en ment. Hi farà una altra república i l’annexionarà a Rússia, perquè històricament són terres russes. A diferència del territori de l’oest d’Ucraïna. Ell ho sap i estarà satisfet amb la seva neutralitat en el futur.

  • No sóc un expert militar i no entenc la geografia, però si ell pren Ucraïna, llavors ella, al seu torn, descansa sobre Polònia, tornarà a rebre un país de l’OTAN a les seves fronteres. Per què, doncs, s’aturarà, i no anirà més enllà, fins que tots els països de l’OTAN s’acabin en el seu camí?

  • Tornaré a repetir. No vol anar més enllà del Dnièper, a Polònia. Com ja heu entès, segons les negociacions, vol eliminar l’amenaça i portar aquest territori a la neutralitat en la línia d’Àustria o Finlàndia. Ara Rússia fa frontera amb Estònia i Letònia. Bielorússia limita amb Lituània. No li interessa una guerra amb nosaltres, no té un exèrcit de la mida adequada per a aquestes tasques i les oportunitats econòmiques corresponents. Així que no el necessita. Li atribuïm intencions, que no va expressar, en els nostres intents de demonitzar-se a si mateix i al seu país. No hem d’oblidar que Ucraïna està al final de la llista de 158 països pel que fa a l’abast de la corrupció. Rússia és uns quants punts més alt. Ucraïna no és un exemple brillant de democràcia liberal, tal com se’ns presenta. A més, Zelensky va empresonar periodistes i membres de l’oposició política. Crec que ens hem d’allunyar d’això. Els ciutadans nord-americans volen estar fora d’això. Els europeus també volen mantenir-se allunyats d’això. Crec que hem de deixar de subministrar armes i inspirar als ucraïnesos a morir per no res.

  • Vostè diu que no hi ha sancions, no hi ha armes, però només feu un costat i deixeu que Putin prengui la part d’Ucraïna que necessita?

  • Sí. Exactament. No veig el sentit de lluitar contra els russos per una cosa de la qual han estat parlant des de fa anys mentre només ho ignoràvem. A més, la població local és indistinguible de la russa. El més preocupant és que, d’una banda, ja hem decidit que no hi enviarem les nostres tropes a lluitar. Però, al mateix temps, exigim que els ucraïnesos morin sense sentit en una guerra que ja s’ha perdut per a ells.Per culpa nostra, pot esclatar una catàstrofe humanitària, sense precedents, si no s’atura a temps.

TRADUCCIÓ DES DE EL RUS:

Перевод от @russ_polit на русский интервью полковника США Дугласа МакГрегора для Fox News. В нем полковник в прямом эфире камня на камне не оставляет от западной пропаганды и прямо говорит все как есть.

  • С нами полковник Дуглас МакГрегор, спасибо что присоединились к нам. Как вы думаете, почему Путин все это затеял, какова его конечная цель?

  • Владимир Путин сейчас реализует то, о чем он предупреждал нас на протяжении как минимум 15 лет. О том, что он не потерпит расположения войск или ракетных систем США около границ России. Это примерно, как мы бы не стали терпеть их войска и ракеты на Кубе. Мы проигнорировали Путина, и он начал действовать. Он не мог себе позволить, чтобы Украина, при каких бы то ни было обстоятельствах, присоединилась к НАТО. То, что сейчас происходит, бои в восточной Украине - это уже почти финал. Украинские войска почти все уже массово окружены и отрезаны. Речь идет о 30-40 тысячах человек. Если они не сдадутся в течение следующих 24 часов, я думаю, они будут уничтожены. Поэтому Зеленский устраивает переговоры с российской делегацией. Всё уже кончено, и он пытается выторговать хоть что-то. Мы уже заявили ему, в первую очередь президент США, что если он выберет нейтральный статус Украины, то мы его поддержим. И я думаю, что Владимир Путин согласится на это, но для западной Украины, по ту сторону Днепра. Что касается восточной части, то я пока не знаю, что он задумал. Сделает ли он там очередную республику и присоединит ее к России, потому что исторически это русские земли. В отличие от территории западной Украины. Он знает об этом и его удовлетворит их нейтральный в будущем.

  • Я не военный эксперт и не разбираюсь географии, но если он возьмет Украину, то та, в свою очередь, упирается в Польшу, то он опять получит страну НАТО у своих границ. Почему тогда он остановится, а не пойдет дальше, пока не на его пути не закончатся все страны НАТО?

  • Я снова повторюсь. Он не хочет идти дальше за Днепр, к Польше. Как вы уже поняли, согласно переговорам, он хочет устранить угрозу и привести к нейтральности эту территорию по образцу Австрии

El segon genet de l'apocalipsi
!guerra

    CA:

    La guerra, les revoltes armades, etc. és un ingredient present en boi tots els processos de col·lapse.

    Escassetat de recursos? Lluita pel poc que queda, intent d’acaparar-los, descontentament…

    Per què hauria de ser diferent aquest cop, quan, de fet, la humanitat no ha deixat mai la companyia del genet que munta el cavall de color del foc?

    ES:

    La guerra, las revueltas armadas, etc. es un ingrediente presente en casi todos los procesos de colapso.

    Escasez de recursos? Lucha por lo poco que queda, intento de acapararlos, descontento…

    ¿Por qué debería ser diferente esta vez cuando, de hecho, la humanidad no ha dejado nunca la compañía del jinete que monta el caballo de color del fuego?

    Similar(e)s:

    Fedivers (Mastodon, etc):

    • @guerra@collapse.cat
    • 0 users online
    • 1 user / day
    • 1 user / week
    • 2 users / month
    • 2 users / 6 months
    • 31 subscribers
    • 535 Posts
    • 15 Comments
    • Modlog